O Meni

Koraljka Žepec
K

Koraljka Žepec, profesor rehabilitator s više od 20 godina iskustva rada u struci s djecom i odraslima koji se susreću s različitim izazovima i teškoćama u svakodnevnom životu, radu ili učenju.

Licencirani sam Brain Gym® i Movement Based Program instruktor i savjetnik, Relax Kids/mindfulness CoachPoints of You® Practitioner i Kids Yoga Teacher.

Educirana sam u mnogim područjima; MNRI® (Masgutova Neurosensorimotor Reflex Integration), Bal-A-Vis-X (BALance/Auditory/VISion eXercises), Terapija igrom, Art terapija, Montessori pedagogija, Kreativni ples u nastavi, Mindfulness za djecu, Muzikoterapija, Kreativne tehnike u radu s djecom, STPM,  Asocijativne karte u radu s djecom…  Suautor i recenzent sam udžbenika za učenike s teškoćama u razvoju te predavač na brojnim međunarodnim, državnim i županijskim skupovima, kongresima i konferencijama.

Breakthroughs International Logo
relax kids logo
svetlana masgutova logo
Brain Gym logo
points of you
balavisx

Svoja iskustva u radu kontinuirano nadograđujem i nesebično ih dijelim na edukacijama, seminarima i praktičnim radionicama koje organiziram i vodim, kako diljem Hrvatske, tako i izvan nje.

Majka sam dva odrasla sina od 20+ s kojima sam prošla sve blagodati i izazove rasta, razvoja i odrastanja.

Moja strast su putovanja, fotografiranje, slikanje, boravak u prirodi, glazba i, naravno, cjeloživotno učenje.

Koraljka Žepec
Koraljka žepec
Koraljka Žepec